maanantai 6. elokuuta 2012

Sinistä ja punaista

Ihana heinäkuu on takana ja paluu arkeen alkaa hiljalleen. Kesältä tarttui mukaan vakan täydeltä aarteita, joita koitan ripotella tänne kuluvan viikon aikana. Aarteeni koostuvat erilaisia asioista jotka saivat suupieleni kaartumaan ylöspäin, tuntemaan kiitollisuutta ja hyvää oloa. Ja mikä parasta, moni niistä matkasi kotiin saakka muistuttamaan kesän valosta. 

Tänään vuorossa on ripaus sinistä ja punaista, värit jotka värittävät loppukesän metsää ja tänä syksynä myös meidän kotia. Vadelma on oma lempparini. Jo sen tuoksu saa veden kielelle ja sen makea, persoonallinen maku leviää suloisesti koko suuhun pelkästään yhden pienen villivadelman voimalla. Toisena tulee mustikka, joka vaan on NIIN hyvää, että metsästä lähteminen ämpäri täynnä tuottaa tuskaa tuhansien mustikoiden vielä jäädessä odottamaan poimijaansa. Mustikansyönnistä jää yleensä myös kiinni.. Kolmantena tulee mansikka, joka on ehdoton aamusmoothiemarja koleina talviaamuina. Mansikka tuo mieleen lämpimät kesäpäivät, rakkaille leivotut mansikkamuffinsit sekä aurinkoiset mökkiaamut. 

Marjojen lisäksi kesältä tarttui matkaan sinipunainen, itse tehty matto. Vanhemmillani on kangaspuut ja äidilläni tietotaito, joten välineet ja tuki oli valmiina uuden taidon opettelemiseen. Valmista tuli ja vaikka itse sanonkin, niin hieno siitä tuli! Kiitos äiti  Nyt vaan virkkamaan väreihin sopivia somisteita!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti