keskiviikko 29. elokuuta 2012

From Spain

Kesälomalta on esittelemättä vielä monta kivaa juttua, vaikka ajattelin alunperin, että käyn ne läpi elokuun ensimmäisen viikon aikana.. Joka päivä löytyy kuitenkin joku uusi kiva juttu, jonka haluan tänne jakaa. 

Tässä kuitenkin vielä Espanjan tuliaisia. Niin kuin kirjoitin Ian Mosh -tekstissä, ei Espanjassa kaikista odotuksista huolimatta iskenyt shoppailuhulluutta vaan löysin muutaman, omasta mielestäni, huippulöydön. 

Siniset sandaalit

Ajattelin etukäteen, että ostan vähintään kahdet kengät - olihan kuitenkin kyseessä Art ja El Naturalista merkkien kotimaa. Kiertelin kenkäkauppoja moneen otteeseen, mutta mikään ei herättänyt minussa suurta ostovimmaa. Kun viimein näin nämä Porronet-merkkiset kengät näyteikkunassa, tiesin että ne tulevat mukanani Suomeen. Sandaalit ovat todella mukavat jalassa ja ne ovat siniset!!! 

Nahkainen vyölaukku

Olen pitkään halunnut käsilaukun korvaajaksi vyölaukun tai oikeastaan vyötaskun. Käsilaukut ovat kauniita ja joskus välttämättömiä, mutta useimmiten koen ne itse hankaliksi. Tiesin, että San Sebastianissa on kauniita nahkatuotteita, joten pidin silmäni auki ensimmäisestä päivästä alkaen. No, kun ensimmäisen kerran menin nahkatuotteita myyvän kaupan ohi, en astunut sisään - virhe! Viimeisenä iltana koitin uudelleen etsiä tuota vanhassakaupungissa sijainnutta pientä kauppaa ja kun löysin sen, juuri ennen sulkemisaikaa, siellä ei ollutkaan vyölaukkuja. Olin jo luovuttamassa, kun huomasin viereisen kaupan ikkunassa nahkalaukkuja. Syöksyin sisään ja siellä se odotti - uusi uljas vyötaskuni! Juuri sopivan kokoinen avaimien, kännykän ja rahapussin kantamiseen - ja kaiken kukkuraksi länkkärihenkinen. Me like it :)

 Rintakoru


Kolmas aarre löytyi heräteostoksena vyölaukkukaupan tiskiltä. Rintakorun värit ja kuva muistuttavat japanilaisista animaatioista (Henkien kätkemä, Liikkuva linna, Tuulten laakso...), joten sen oli lähdettävä mukaan. Jälkikäteen ainoa harmi on ollut, etten ostanut kahta ja tehnyt niistä korvakoruja.

Joka tapauksessa, kiitos San Sebastian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti