tiistai 16. lokakuuta 2012

Cookie Dough

Tiedättekö mikä on leipomisen yksi parhaimpia puolia - välineisiin jäänyt raaka taikina :)

Kokkailu ja leipominen on mukavaa ja rentouttavaa, kun löytyy inspiraatiota. Nautin siitä, että saan laittaa kauniin raita- tai ruutuessun päälleni ja luoda jotain konkreettista, syötävää käsilläni. Leipomiseen liittyy erilaisia tekstuureita, jotka hellivät sormen tuntoreseptoreita sekä tuoksuja, jotka saavat odottamaan vesi kielellä leipomuksen valmistumista. Parasta kuitenkin on välineisiin jäänyt raaka taikina, jota voi syödä niin matkan varrella kuin paistumista odotellessakin - täytyy vain jättää hieman enemmän taikinaa kulhon reunoille. 

ps. Ben&Jerrys ymmärsivät raa'an taikinan arvon jo aikoinaan, luodessaan Cookie Dough -jäätelömaun :D


2 kommenttia:

  1. Miksköhän aina tekee mieli syödä sitä sämpylätaikinaakin, vaikka se on kyllä aika pahaa raakana?

    VastaaPoista