torstai 4. lokakuuta 2012

Karjalanpaistia ja Kiitos

Tänään oli karjalanpaistipäivä. Pidän sen helppoudesta: lihat mausteiden, porkkanan ja valkosipulin kanssa uuniin muhimaan muutamaksi tunniksi ja vuolá - maukas ruoka on valmis. Tänään kylkiäisenä oli kaapista löytyneistä kasviksista kyhätty salaatti ja tietysti ruisleipää lientä varten. Nyt kun syön taas maito- ja gluteenituotteita, niin jälkiuunileipää on mennyt jonkin verran :) G+M kokeilusta jäi kaikenkaikkiaan hyvä fiilis gluteenittomien tuotteiden suhteen, ettei aina tarvitse käyttää ruista tai vehnää joka paikkaan, vaan herkulliset leivät syntyy ilman niitäkin. Ehkäpä seuraavaksi kokeilen sokerittoman tai hiivattoman ruokakuurin?

Ai niin! Kiitos kaikille saamastani blogi-palautteesta, niin kirjallisista kuin suullisistakin kommenteista. Tuntuu aika jännältä tietää, että joku oikeasti lukee tätä :) You make my day!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti