perjantai 19. lokakuuta 2012

SMY -paketti nro 2

Tänään olikin tapahtumarikas perjantai. Tuli käytyä messuilla, laitettua vähän wärkkäyspistettä kuntoon kaapelitehtaalla ja niin, haettua Salaisen marttaystäväni lähettämä paketti nro 2! Koko SMY konsepti on mielestäni mielenkiintoinen ja mukaansatempaava: sen lisäksi että itse saa miettiä millaisen paketin kokoon kasaa ja ilahduttaa salaisesti toista ihmistä, niin saa myös itse aivan ihania paketteja. Me like it! 

Toisesta paketistani löytyi paljon puuhaa tulevalle marraskuulle. Ensinnäkin, ihmettelen jälleen miten SMYni on päässyt pääni sisälle ja osannut lähettää virkattujen muffinsien ja leivoksien ohjeita, sekä niihin tykötarpeet. Pohdin juurikin tällä viikolla, että olisi mukava virkata viikonlopun WÄRKfesteille muutama leivos koristamaan vanhoista astioista tehtyä tarjoiluastiaa - ja tsädääm, kaikki löytyy paketista! Sen lisäksi eilen kävellessäni sateessa puuvillaisen kirjakassin kanssa mietin, että olisi hyvä kun olisi sateenkestävä kassi, jossa kuljettaa syksyisin ei-märkyyttä kestäviä tuotteita - ja jälleen tsädääm, paketista löytyi tähän tarkoitukseen tähtikassi! 

Tähtikassin ja leivosohjeiden lisäksi paketista löytyi ihanan värisiä lankakeriä ja pyöröpuikko sekä niille tarkoitettu kaulurin ohje. Kädet syyhyävät jo päästä aloittamaan, mutta on maltettava vielä tovi muutaman muun työn takia. Kuvasta uupuu salmiakkipussi, joka aukesi heti kun se paketista paljastui eikä siis ehtinyt kiireiltään kuvaan. Kirsikkana kakun päällä oli vielä värikäs vihko (juuri se koko mitä käytän muistivihkoissa) sekä kahvikuppikortti SMYni terveisillä. 

Nyt virkkaamaan leivoksia - Kiitos salainen marttaystäväni!

7 kommenttia:

 1. Pakko vielä lisätä, että eilinen sienikeitto maistui todella hyvältä tänään lettujen sisällä, juustolla kuorrutettuna! Nam!!!

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana paketti! Kaloritonta herkuttelua luvassa? Ihania neulonta ja virkkaushetkiä? Käsillätekemisen iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulempa että tulossa paljon kalorillisia herkutteluja :) ja todellakin ihania käsityöhetkiä!

   Poista
 3. Voi, nyt harmittaa että en päässyt Kaapelitehtaalle WÄRKfesteille. Olisipa ollut kiva käydä "vakoilemasa" tarjoiluastiaasi ;-) Ehditkö tehtailla muffareita tms. ennen tapahtumaa?

  t. SMY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin ollut hauska jälkikäteen tajuta että olen tavannut sinut siellä :) Tarjoiluastia oli itseasiassa Pitsinen -blogin Tanjan käsialaa ja löytyy hänen sivuiltaan. Ja valitettavasti en ehtinyt tehdä muffinseja tai muutakaan lauantaille :/ No nyt on aikaa taas tehdä vaikka mitä! Kiitos!!!

   Poista
 4. Ihania pieniä lankakeriä. Mitä kaikkea mahtavaa niistä voikaan värkkäillä. Voisivat olla juuri omiin taitoihinikin sopivia. Onko sulla muuten tietoa, mistä nuo virkattujen muffinien ohjeet löytää? Asia alkaa kiinnostaa kalorittomana vaihtoehtona...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjeet on lankatavaratalo Kauhavan kangas-aitan ja löysin heidän sivuiltaan virkkaus kohdasta ne: http://www.kangasaitta.fi/kangasaitta/web.nsf/mallit_kt?openview&restricttocategory=Virkkaus


   Rentouttavaa virkkausta!

   Poista