lauantai 26. toukokuuta 2012

Kukkaron keventäjät

Kävin tänään Fashion Stock Sales -tapahtumassa tsekkaamassa mitä kaikkea ihanaa löytyy suomalaisten suunnittelijoiden myyntipöydiltä. Vanha ylioppilastalo oli muuntautunut muodin mekaksi ja mukaan tarttui muutama omalle kukkarolle sopiva ihanuus.
Uusi kesäpipo on ollut hankintalistalla jo hetken aikaa ja tattadadaa - täältä se löytyi! Superyellown pöydästä olisi voinut ostaa enemmänkin kuin yhden pipon, mutta tämä jäi käteen tällä kertaa :)
Toinen tuote jonka ohi ei vaan voinut kävellä - tai itseasiassa kävelin, mutta palasin takaisin - oli Belle Modesten pitsiviuhka. Turhako? Ei todellakaan! Edessä on parit kesähäät, piknikkejä ja miksei käsilaukkukokoinen viuhka voisi toimia terassivilvokkeenakin? Romantic <3 
Belle Modesten viereisestä pöydästä löytyi Ainokainen, jonka makeat korvakorut on tehty vanhojen kirjojen kansista. Mielestäni tapahtuman parhaita puolia oli päästä keskutelemaan suunnittelijoiden kanssa ja kuulla tarinoita tuotteiden synnystä. Tänä kesänä korvissani roikkuvat siis sinivalkoraitaiset korvakorut, jotka ovat edellisessä elämässään kuulleet ja nähneet elämää 1900-luvun alkupuolelta. Hurjaa.Mukaan mahtui vielä Missqan alkkarit, joiden raitakuosi on saanut alkunsa kehitysvammaisten taideterapiasta. 
Ja viimeisenä on esiteltävä mahdollinen tulevaisuuden hankinta. Aivan ihana, vanhasta nuottipaperista tehty käsilaukku, First Crush. Laukun voi kuulemma myös teettä mittatilaustyönä esimerkiksi häävalssista, lempioopperasta tai mistä nyt ikinä keksiikään! (näistä ja monesta muusta lötyy lisää 50 vierasta ikkunaa blogissa!).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti