perjantai 28. kesäkuuta 2013

Jätskibaari

Magnum on avannut PopUp storen Vanhalle Ylioppilastalolle ja jätskibaarin herkkuja oli pakko päästä maistamaan itsekin! Neljällä eurolla saa vaniljajäätelön valkosuklaa tai maitosuklaa kuorrutteella, kolme valitsemaansa lisuketta sekä halutessaan suklaakastikeraidan. Lisukevalikoimista löytyy pistaasia, vuorisuolaa, kuivattua mansikkaa, vaahtokarkkeja, popcornia, marenkia... Jonotuksen jälkeen valikoin maitosuklaakuorrutteeni kylkeen kuivattuja mansikoita, vuorisuolaa sekä vaahtokarkkeja, jotka taikoivat tavallisesta jätskistä pienen taideteoksen. Makunystyrät valppaina haukkasin ensimmäisen puraisun, joka oli sekoitus suolaista, makeaa ja kirpeää - ihana!

ps. Huomenna on viimeinen päivä, kun Magnumbaari on auki, joten jos olet jäätelön ystävä niin kannattaa käydä jonottamassa oma jätskiluomuksesi!

pps. itse olisin kernaasti antanut puolenvälin jälkeen jäätelön jollekin toiselle maisteltavaksi, joten kannattaa ottaa oma kulta, ihana ystävä, rakas sisko tai vaikkapa siskonkumminkaima mukaan ja jakaa jäde ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti