keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Jotain sinistä

Kaikki värit ovat ihania. Toisia suosin enemmän sisustuksessa, toisia taas pukeutumisessa ja jotkut värit vilkahtavat ainoastaan esillä olevissa valokuvissa. Kuitenkin, jos joku kysyy lempiväriäni, vastaan aina sininen. Näin on ollut oikeastaan niin kauan kuin muistan. Teini-iässä sain mahdollisuuden maalata oman huoneeni ja ehkä jo arvaatte minkä väriseksi huoneeni seinät muuttuivat.. Ei siis ole ihme, että kun innostun kutomaan tai virkkaamaan itselleni jotain uutta (tämä tapahtuu kerran vuodessa), niin värinä on yleensä sininen. 

Joku saattaa muistaa viime vuonna esittelemäni Rooman tuliaiset, siniset nahkahanskat. Kyseiset hanskat ovat ihanat, mutta aika usein aivan liian kylmät. Olenkin pitempään etsinyt jotain yksinkertaista, mutta kuitenkin kaunista mallia rannekkeisiin ja sellainen löytyi viime vuoden Koto living -lehden sivuilta (4/2013). Lankalaatikossa inspiraatiota odottanut alpakkalanka sai viimein käyttökohteensa ja lopputuloksesta tuli suloisen lämpimät palmikkorannekkeet. Rannekkeet olivat myös looginen ja odotettu jatko viime vuonna korinpohjaneuloksella tekemilleni säärystimelle. Ehkä ensi talvena on vuorossa sininen pipo... 

ps. Tiesitkö, että sinistä väriä pidetään rauhoittavana ja keskittymistä edistävänä värinä? Lisää väreihin liittyviä tietoja löytyy mm. Coloriasta.
 

1 kommentti:

  1. Ihanat! (terkuin Johanna - näköjään nappasi Petrin blogger-tilin kommentoijaksi ; )

    VastaaPoista