tiistai 19. marraskuuta 2013

Viikonlopun herkuttelut

Selvästikin omat kiitollisuuden aiheeni arjessa keskittyvät suurelta osin ruokaan :) Huomaan olevani päivittäin kiitollinen lounaasta ja saavani erityiskiksejä jos saan taiottua jotain herkullista ruokaa itse. Kun ruoka on vielä jonkun toisen tekemää ja valmistettu rakkaudella, niin sydän tuntuu pakahtuvan!

Viikonloppuna meillä herkuteltiin monella eri tapaa! Perjantaina suuntasin töiden jälkeen konditoria Ekbergille, josta saa ehkäpä parasta leipää mitä olen koskaan maistanut, Baselia (ei hajuakaan miten se kirjoitetaan). Sen rapea kuori ja rievämäinen sisus on NIIN hyvää, että sillä kelpaa herkutella silloin tällöin. Lauantaina herkuttelu jatkui rakkaudella valmistetuilla veneperunoilla ja nauravilla nakeilla, joista ensimmäinen on ehdottomia suosikkiherkkujani. Sunnuntaina herkutteluviikonloppu kruunattiin lätyillä, jäätelöllä ja marjoilla, kermavaahdolla höystettynä. Nams!

Elämä on ihanaa 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti